Gratis babydozen en cadeaus

Wat kun je aanvragen aan gratis babydozen en cadeaus als je zwanger bent?
Hieronder vindt je een overzicht van gratis babydozen en cadeaus die je kunt aanvragen in je zwangerschap of na de bevalling.
De pakketten zitten gevuld met spulletjes en proefmonsters voor jou en je baby.

Gratis babydozen en cadeaus

Geboortekaartjes extra acties – Geboortekaartjes-actie.nl

Hieronder vind je een overzicht van onze eigen acties.
Een gratis naamsleutelhanger bij insturen van het geboortekaartje, een gratis babypakketje met spulletjes voor je kindje en de babynamen actie.

Gratis babydozen en cadeaus

Gratis baby kadobox Kruidvat

Kruidvat Baby KadoBox t.w.v. ruim 60 euro! Boordevol A-merk en Kruidvat Merk producten voor je kindje en voor jou, baby’s eerste kortingsbonnenboekje voor een voordelige start en handige mama/papa shopper voor aan de wagen.

Gratis babydozen en cadeaus

WIJ – Gratis de blije doos

Jij wordt mama, wat een feest! Daar horen cadeaus bij. Meld je aan voor het GRATIS cadeaupakket van WIJ met onder meer de blije doos en het magazine WIJ.

Gratis babydozen en cadeaus

Plus – Kiekeboebox

Speciaal voor jonge ouders hebben wij daarom een cadeaupakket samengesteld, de Kiekeboebox! Een box t.w.v. 40 euro vol gratis baby- en kraamproducten die je juist nu goed kunt gebruiken!

Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje jonger dan twee maanden? Vraag dan nu de gratis Kiekeboebox aan! Wij wensen je een heel fijne kraamtijd!

Gratis babydozen en cadeaus

Hoogvliet – Welkom op de wereld pakket

Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Geef de geboortedatum door en ontvang het Welkom op de Wereld pakket met wel € 30,00 aan gratis babyproducten en meer babycadeaus.